””/
Välkommen till FN-shoppen!

Här kan du beställa produkter som stödjer FN-förbundets
arbete för en bättre värld.

OBS! Mellan den 8 juli- t.o.m. 8 augusti har FN-shoppen semesterstängt. Det betyder att beställningar som görs under den här tiden, hanteras och skickas iväg efter den 8 augusti

Utvalda produkter


Tygkasse Lovebomb
Vår fina tygkasse mot rasism och hatbrott med citat av Nelson Mandela. Kassen är gjord av 100% ekologisk bomull och märkt med GOTS och Fairtrade.
ā 80 kr (medlemspris 60 kr)

Armband mot barnäktenskap
Ett exklusivt armband utvecklat i samarbete med SNÖ of Sweden till förmån för flickors rättigheter. Var tredje pärla har ersatts av en naturlig kristall som symbol för alla flickor som riskerar att giftas bort. Hälften av intäkterna går oavkortat till FN-fondens projekt Flicka.
st ā 299 kr (medlemspris 299 kr)

Fjäril i koppel
Fjäril i koppel är en gripande roman inspirerad av författaren Zinat Pirzadehs liv och uppväxt som tar upp hennes kamp mot barnäktenskap och för sin frihet.
st ā 120 kr

Fjärilsbrosch
Genom att köpa vår fjärilsbrosch kan du vara med och stoppa barnäktenskap. Pengarna går till Svenska FN-förbundets projekt Flicka som arbetar för att motverka barn- och tvångsäktenskap.
st ā 50 kr

Peace by Piece
I Svenska FN-förbundets brädspel Peace by Piece får du på ett tankeväckande och spännande sätt kunskap om FN och arbetet för hållbar fred.
st ā 250 kr (medlemspris 230 kr)

USB-minne 8GB
Stilrent USB-minne med FN-förbundets logotyp tryckt på ena sidan. 8 GB.
st ā 95 kr (medlemspris 90 kr)

There is currently no HTML content.